Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Лікарі установи проводять прийом виключно за попереднім записом! Для оформлення платних послуг необхідно пред'явити ІПН.

01.11.2023

Заняття з сім'ями військовослужбовців

Надання психологічної підтримки дає великий потенціал для відновлення родин, які постраждали через воєнні дії.

Сьогодні сім’ї захисників стикаються з безліччю проблем різного характеру. Зокрема, через нестачу знань, культури, особистісних особливостей членів сім’ї та ряду інших чинників виникають різні типи реагування, а відповідно і поведінки. Цей момент, як правило, супроводжується потрясіннями, призводить близьких до стресового стану, викликає почуття розгубленості й безпорадності. Різка зміна соціального статусу і матеріального становища сім’ї, тяжкий психологічний стан голови родини не можуть не позначитися на всіх її членах. Тому потрібно надавати соціально-психологічну допомогу не тільки військовослужбовцю, а й усім його близьким - батькам, дружині, дітям. Саме тому робота психолога з усією родиною є надзвичайно актуальною для позитивної адаптації самого військовослужбовця і всієї родини.

Практичні психологи ДУ «ТМО МВС України по місту Києву та Київській обл.» постійно надають психологічну підтримку членам сімей військовослужбовців та проводять з ними психокорекційні заняття.

 

(с) 2024

Запис до лікаря