Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Лікарі установи проводять прийом виключно за попереднім записом! Для оформлення платних послуг необхідно пред'явити ІПН.

03.08.2023

Презентація "Ігри нескорених" у Відділенні медико-психологічної реабілітації

У Відділенні медико-психологічної реабілітації ДУ «ТМО МВС України по місту Києву» проходить реабілітацію Товкис Володимир Юрійович, який ще у 2019 році отримав тяжке черепно - мозкове поранення, несумісне з життям. Тривалий час Володимир знаходився в комі та прогноз лікарів був вкрай несприятливий. Але жага до життя перемогла.Пізніше Володимиру Юрійовичу було оформлено 1 групу інвалідності.

Завдяки зусиллям та спорту Володимир зміг повернутися до повноцінного життя та увійшов у команду міжнародних спортивних змагань "Ігри нескорених" ("Invictus games"), які будуть проходити в 2023 році в Дюссельдорфі, та став представником України від МВС.

Володимир повернувся у свою військову частину у ролі цивільної особи та займається підготовкою військових.
За активної участі Володимира на території Госпіталю відбулася зустріч з організаторами та учасниками проєкту "Ігри нескорених" та було проведено відкрите тренування пацієнтів відділення. Пацієнти з пораненнями різного ступеня тяжкості висловили зацікавленість можливістю долучитися до змагань "Ігри нескорених». Наприкінці тренування пацієнтам було презентовано елементи спортивного одягу команди.

(вся особиста інформація надана за згодою пацієнта)

(с) 2024

Запис до лікаря