Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Лікарі установи проводять прийом виключно за попереднім записом! Для оформлення платних послуг необхідно пред'явити ІПН.

27.07.2023

Робоча зустріч керівника Управління психологічного забезпечення з спеціалістами ДУ «ТМО МВС України по м. Києву»

Важливою темою, що потребує уваги є надання якісної психологічної допомоги та підтримки нашим захисникам.

З метою ознайомлення з практичною складовою нормативно-правової бази, звітності та документів на тему «Важливості надання психологічної допомоги та підтримки наших захисникам та захисницям», відбулась робоча зустріч керівника Управління психологічного забезпечення Андрія Костюка та його заступника Дениса Романенка з начальником Центру психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору Державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по місту Києву» Борисом Сергійовичем Баскаковим.

Також, вдалось поспілкуватись з начальницею відділення медичної реабілітації та фізіотерапії ЦПД та ППВ  ДУ «ТМО МВС України по місту Києву» - Кучеренко Мирославою Володимирівною, яка поділилась власним досвідом та показала практичну сторону роботи мультидисциплінарної реабілітаційної команди.

Спеціалісти ДУ  «ТМО МВС України по місту Києву» ознайомили колектив психологічної служби МВС з практичною частиною прочитаних документів, обмінялись робочим досвідом та підкріпили теоретичні знання.


 

(с) 2024

Запис до лікаря