Contrast
Font
Україна єдина #UAРАЗОМ

Attention! Doctors of the institution conduct appointments only by appointment! To register for paid services, you must present a TIN.

10.04.2024

Біосугестивна терапія у ВМПР

У відділенні реабілітації систематично проводять групові сеанси біосугестивної терапії, які є частиною інноваційного підходу до покращення здоров'я та благополуччя пацієнтів. Біосугестія - це метод, що поєднує вербальне й невербальне навіювання в стані спокою та розслаблення, спрямований на стимулювання внутрішніх ресурсів організму для досягнення психологічного й фізичного здоров'я.

Заняття проводяться в спеціально обладнаній кімнаті релаксації, де створюється комфортна атмосфера для максимальної ефективності сеансів. Кожен аспект оточення, починаючи від приємних ароматів і закінчуючи м'яким освітленням, сприяє розслабленню і поглибленню процесу терапії.

Під час сеансів використовуються терапевтичні дотики, які є важливою складовою успішної терапії. Ці дотики виконуються з дбайливістю та розумінням, сприяючи покращенню фізичного самопочуття та психологічному релаксації. Досвідчені терапевти враховують індивідуальні потреби кожного пацієнта, надаючи їм підтримку та сприяючи відновленню фізичної та емоційної гармонії.

Пацієнти відділення реабілітації відвідують такі сеанси з великим задоволенням, оскільки вони допомагають їм відновити не лише фізичне здоров'я, але й емоційний баланс. Відчуття спокою й злагоди, що супроводжує пацієнтів після таких сеансів, є найкращим підтвердженням ефективності біосугестивної терапії у їхньому процесі відновлення.

 

                    

(с) 2024

Appoint to a doctor