Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Лікарі установи проводять прийом виключно за попереднім записом! Для оформлення платних послуг необхідно пред'явити ІПН.

13.03.2024

Групове заняття на тему "Дерево"

Для пацієнтів у відділенні реабілітації практичним психологом Похило Лесєю Михайлівною було проведено групове заняття на тему "Дерево" з метою відновлення ресурсів. Існує багато методик на відновлення ресурсів, і пацієнти з великим задоволенням беруть участь у процесі групової взаємодії, виконуючи певні завдання.

 

Учасники групи були надзвичайно зосереджені на своїх малюнках та використовували різноманітні колори, форми і лінії для створення образів дерев. Кожен малюнок був унікальним і відображав особисту інтерпретацію учасника про те, що дерево означає для нього та які внутрішні ресурси воно символізує.

 

Після того, як кожен учасник завершив свій малюнок, Похило Леся Михайлівна запросила кожного презентувати свою роботу і пояснити, які почуття, думки та значення він асоціює зі своїм малюнком. Цей етап відкрив можливість для учасників взаємної емоційної підтримки і взаєморозуміння, оскільки кожен міг сприйняти та помітити схожість або відмінність у способі сприйняття та інтерпретації.

 

(с) 2024

Запис до лікаря