Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Лікарі установи проводять прийом виключно за попереднім записом! Для оформлення платних послуг необхідно пред'явити ІПН.

21.02.2024

Для пацієнтів відділення реабілітації відбулося групове психопрофілактичне заняття.

У вівторок, для пацієнтів відділення реабілітації відбулося групове психопрофілактичне заняття, яке провів завідувач відділення реабілітації Андрійченко Сергій Михайлович. Темою заняття була "Шкідлива дія алкоголю на мозок людини, яка отримала акубаротравму". Це було важливе заняття, спрямоване на збільшення усвідомлення пацієнтами про негативні наслідки споживання алкоголю після отримання травми.

 

Під час заняття Андрійченко Сергій Михайлович надав пацієнтам докладну інформацію про те, як алкоголь впливає на мозок людини, особливо в разі, коли вже є акубаротравма. Він пояснив про механізми взаємодії алкоголю з реабілітованим мозком та розповів про можливі наслідки, які можуть виникнути внаслідок споживання алкоголю.

 

Метою заняття було нагадати пацієнтам про важливість збереження здоров'я мозку та підкреслити небезпеки, які можуть виникнути, якщо продовжувати споживати алкоголь після травми. Пацієнтам було представлено реальні випадки та дані, щоб зрозуміти, що алкоголь може сильно ускладнити процес відновлення травмованого мозку.

 

Це групове заняття розширило світогляд пацієнтів та надало їм необхідні знання для прийняття розумних рішень у відношенні свого здоров'я. Результатом таких занять є підвищення свідомості пацієнтів та зниження ймовірності відновлення згубних звичок, які можуть завдати шкоди їхньому мозку та загрожувати їхньому здоров'ю в майбутньому.

 

                                                          

(с) 2024

Запис до лікаря