Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Лікарі установи проводять прийом виключно за попереднім записом! Для оформлення платних послуг необхідно пред'явити ІПН.

29.11.2023

Групове заняття з тілесних практик у ВМПР

Відділення медико-психологічної реабілітації продовжує успішно функціонувати, надаючи необхідну підтримку та допомогу пацієнтам у відновленні їх фізичного та психологічного здоров'я. Напередодні, згідно з планом реабілітації, психотерапевтом Моргун Мариною Миколаївною було організовано групове заняття з тілесних практик для пацієнтів відділення.

Під керівництвом досвідченого фахівця, пацієнти брали участь у комплексі вправ на м'язову релаксацію, розробленому за методикою Джейкобсона та Шульца. Ці ефективні техніки допомагають знизити напругу та стрес, поліпшують самопочуття та загальний та психологічний стан. Групові заняття з тілесних практик є важливою частиною реабілітаційного процесу, оскільки сприяють розвитку свідомості та контролю над фізичними симптомами, а також допомагають зберегти позитивний настрій та підвищити загальний рівень благополуччя пацієнтів.

Індивідуальний підхід до кожного пацієнта та професіоналізм спеціалістів ВМПР допомагають досягнути максимальних результатів у процесі реабілітації.

(с) 2024

Запис до лікаря