Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Лікарі установи проводять прийом виключно за попереднім записом! Для оформлення платних послуг необхідно пред'явити ІПН.

01.09.2023

Групове заняття «Маяк» у ВМПР

Арт-терапія реалізовуєтья як інноваційна технологія, що має в своєму арсеналі терапевтичний та коректувальний комплекси методик для пропрацювання та реадаптації особистості у соціумі. Як поліфункціональний вид психотерапевтичної допомоги вона сприяє вирішенню низки завдань у процесі реабілітації військовослужбовців, учасників бойових дій, зокрема при травматичному стресі та посттравматичних стресових розладах. При роботі травматичний досвід переноситься на образотворчі матеріали, задіюючи невербальну експресію, захисні та комунікативні аспекти метафоричного мовлення образів.

31 серпня для пацієнтів Відділення медико-психологічної реабілітації було проведено групове заняття «Маяк». Це АРТ-терапевтична методика з елементами релаксації.  Провела заняття практичний психолог Піжуріна Ганна Юріївна. Під час заняття кожен з учасників мав можливість поділитись власними почуттями та поспілкуватись один з одним у неформальній атмосфері. Завершили заняття презентацією малюнків та колом почуттів.

(с) 2024

Запис до лікаря