Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Лікарі установи проводять прийом виключно за попереднім записом! Для оформлення платних послуг необхідно пред'явити ІПН.

23.10.2021

Вакцинація проти COVID-19

В ДУ "Територіальне медичне об'єднання Міністерства внутрішніх справ України по місту Києву" у відповідь на світову пандемію проходить  вакцинальна кампанія загальною метою якої є припинення поширення коронавірусної хвороби COVID-19, зниження смертності та ускладнень від COVID-19.
Адміністративний та медичний персонал установи  докладає зусилля для охоплення вакцинальною кампанією щонайбільшої кількості громадян з числа прикріпленого контингенту, а також осіб, що виявили бажання зробити щеплення  від COVID-19.
Вакцинуватися може кожен.
Для цього потрібно:
•     звернутися до реєстратури поліклініки;
•    отримати  амбулаторну картку, або створити нову у разі первинного звернення та автоматично зареєструватись до лікаря;
•    пройти огляд терапевта і при відсутності протипоказів зробити щеплення.
     Після вакцинації протягом 30 хвилин за пацієнтом спостерігає відповідальний лікар, щодо наявності побічних реакцій.
Вчасно проведена вакцинація убезпечує від тяжкого перебігу хвороби навіть у разі зараження. Тільки спільними зусиллями, відповідальним ставленням при дотриманні карантинних заходів ми подолаємо пандемію!
Для уточнення детальної інформації про проведення вакцинації звертайтесь за телефонами: 097-093-95-63,  095-608-39-33;  483-21-54;  483-22-07

 

(с) 2024

Запис до лікаря