Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Лікарі установи проводять прийом виключно за попереднім записом! Для оформлення платних послуг необхідно пред'явити ІПН.

17.11.2022

Арт терапія у відділенні медико-психологічної реабілітації

Мультидисциплінарна команда ДУ «ТМО МВС України по м. Києву» провела 15 листопада заняття з арт-терапії з психотерапевтом, з початком занять, наші комфортні кабінети починають наповнюватись новими яскравими фарбами. Вони з'являються не лише від кольорових олівців та маркерів, але й від пацієнтів, що випромінюють їх. Цього тижня провели арт-терапію під керівництвом лікаря-психотерапевта Піжуріної Ганни Юріївни з нашими захисниками у відділенні медико-психологічної реабілітації центру реабілітації.

Перевагою арт-терапевтичного підходу при проведенні занять з терапевтичною групи є безпечність даного методу для учасників, можливість самовираження через творчі продукти та робота саме з ними. Арт-терапевтичний підхід дає розширені можливості для роботи з різними життєвими обставинами (вік, рівень травматизації, можливості до рефлексії і тд.).

Цього разу учасники відпрацювали думки та почуття. Кожен учасник, підвищив рівень соціального спілкування та взаємоповаги. Кожен пацієнт отримав можливість знайти себе серед різнокольорових фарб та створити власну картину емоцій.

На честь усіх пацієнтів, які проходять реабілітацію у зазначеному відділенні, центр прикрашає картина, що була створена під час групового сеансу арт-терапії. Вона є нагадуванням про те, що не зважаючи на усі складнощі, життя продовжується і лише власноруч кожен з нас може зробити його яскравішим.

(с) 2024

Запис до лікаря